Meer resultaten voor griek steenwijk

 
griek steenwijk
grieks restaurant steenwijk.
De Griekse Gids Griekse restaurants in Nederland Steenwijk Rhodos te Steenwijk. Grieks restaurant Rhodos. Sholestraat 14, 8331 HS Steenwijk. Tel: 0521 510 047. Toelichting: Steenwijker Griek Rhodos, is een gezellig en smakelijk restaurant in het centrum van Steenwijk. Rhodos in Steenwijk Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
thee online shop
Rhodos, Steenwijk Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Helaas is er in Meppel geen Grieks restaurant meer, maar deze in Steenwijk maakt de reis van Meppel naar Steenwijk zeker de moeite waard. Het restaurant zit in een historisch gebouw, wat vroeger een Latijnse school was. Er is voldoende personeel, die stuk voor stuk. Datum van bezoek: augustus 2018. 1 Bedank Bert K. 5 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Prima Grieks restaurant. Op terras aan achterzijde gegeten onder de druivenranken bij een avondtemperatuur van 28 graden, dus echt Griekse omstandigheden. Voorgerechten waren echt goed ben ervaren Griekenland reiziger en ook de hoofdgerechten waren heerlijk. Daarnaast was het personeel erg vriendelijk en gaf je een gevoel van persoonlijke. Datum van bezoek: augustus 2018. 5 augustus 2018 beoordeeld. De beste Griek in Nederland.
elektrische kookplaat
Rhodos te Steenwijk Grieks restaurant Rhodos te Steenwijk.
All Inclusive reizen. Griekse Restaurants NL. De Griekse Gids Griekse restaurants in Nederland Steenwijk Rhodos te Steenwijk. Grieks restaurant Rhodos. Sholestraat 14, 8331 HS Steenwijk. Tel: 0521 510 047. Toelichting: Steenwijker Griek Rhodos, is een gezellig en smakelijk restaurant in het centrum van Steenwijk.
prepaid
Rhodos.
Rhodos Steenwijk sinds 7-7-2017 een officiële trouwlocatie is. U kunt in het echt trouwen in een karakteristiek en romantische ambiance onder leiding van een door uzelf gekozen officiële trouwambtenaar, hierna kunt u een vervolg geven aan deze mooiste dag van uw leven.
goedkope tuinkas
Rhodos Grill Buffet Steenwijk: grieks restaurant in Steenwijk Scholestraat 14 Locallio.nl.
Steenwijk Horeca Restaurant Grieks Rhodos Grill B. Rhodos Grill Buffet. 8331 HS Steenwijk. Rhodos Grill Buffet is een grieks restaurant in Steenwijk, gelegen aan de Scholestraat 14. Meer over ons. Rhodos Grill Buffet heeft op dit moment geen aanbiedingen geplaatst.
slotenmaker zoetermeer
Rhodos in Steenwijk Eet.nu.
Ook de huiswijn is prima, geeft aan dat men voor kwaliteit kiest. Al met al een Griek die met kop en schouders boven het gemiddelde uitsteekt. Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. ron en karin 9 punten. op 2 februari 2013. Net weer thuis na een geweldig avondje uit bij Rhodos in Steenwijk.
Rhodos Grill Buffet, Steenwijk OverUIT.nl.
00, 0 beoordelingen. Al sinds 2002 kun je kennis maken van de Griekse Mediterrane specialiteiten bij Rhodos Steenwijk. Met de invoering van het buffet hebben ze je kennis laten maken met verschillende Mediterrane gerechten. De Ala carte was volledig Grieks, hier hebben zej verandering in gebracht, want de keuken heeft nog veel meer in huis, vindt Serkan.
Isala.
Isala is een groot regioziekenhuis. Woont u in de regio, dan is Isala met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde uw ziekenhuis bij gezondheidsproblemen. Voor complexe zorg komen ook mensen uit omliggende ziekenhuizen en ver daarbuiten naar Isala.
Rhodos in Steenwijk Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Deze laatste schotel was karig en dat zijn wij niet gewend van dit restaurant, de overige porties waren prima. De eigenaar is een prima gastheer en wij komen zeker weer langs indien wij in Steenwijk zijn. Datum van je bezoek: 28 dec.
RestaurantCadeau.
Vul je postcode in Selecteer je geboortedatum Selecteer je geslacht Het adres moet ingevuld worden De plaatsnaam moet ingevuld worden Selecteer je provincie Selecteer een land Je telefoonnummer is onvolledig Veld is leeg Verplicht veld Vul een bestaand website-adres in bijvoorbeeld www.sweetdeal.nl.
Home Argentino Tango.
Bestel makkelijk via onze nieuwe webshop! Argentino Tango is een leuk sfeervol restaurant in het centrum van Steenwijk. Een gezellige plek om de sfeer van Argentinië te proeven. Heerlijke gerechten worden met passie klaargemaakt. Er is plek voor ruim 52 personen.
Rhodos Steenwijk Steenwijk Tafel Reserveren. 643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2.
De mensen in de keuken hebben echte kookvaardigheden en een hoge kwaliteitsstandaard. Zeer aan te raden. Restaurants in de buurt. Restaurants in Steenwijk: Zitplaatsen aan de bar. Restaurants in Steenwijk: Accepteerd Mastercard. Restaurants in Steenwijk: Goed voor kinderen. Restaurants in Steenwijk: Terras.

Contacteer ons