Op zoek naar griekse sirtaki?

 
griekse sirtaki
Sirtaki Wikipedia.
Mensen dansen de Sirtaki, als onderdeel van een flashmob tijdens het Accroche-Curs festival. De Sirtaki of syrtaki Grieks: kleine" Syrtos" is een van oorsprong Griekse dans. Het is echter geen traditionele volksdans, maar een mengeling van snelle en langzame versies van de Hassapikos.
bosiet training locations
Sirtaki-video plots internethit Parakalo.
De naam sirtaki komt van het Griekse woord syrtos van, wat slepen of de dans leiden betekent een algemene naam voor een groep traditionele Griekse dansen van de zogenaamde slepende stijl. Homer Simpson danst de sirtaki. Klik om op Google te delen Opent in een nieuw venster.
SEO
Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Na een grondige inspectie is ons restaurant als uitstekend beoordeeld en kregen we de befaamde sticker op de voordeur. Bekijk het filmpje. Bekijk hier onze evenementen. Griekse live-muziek avond op vrijdag 14 november 2014 met Les Grecs mis. Mezedes/Tappas worden op deze avond niet geserveerd! Copyright 2018 Restaurant Sirtaki.
https://www.boatdesign.nl/
Grieks Restaurant Sirtaki Uit eten in Valkenswaard.
Grieks Restaurant Sirtaki in Valkenswaard begroet iedere gast met een glaasje Ouzo. Uw gastheren, de families Ioannidis en Kotsamechtaroglou met hun jarenlange ervaring en hun team heten u van harte welkom in een gemoedelijke, bourgondische en toch altijd gezellige Griekse sfeer.
S I R T A K I.
Onsterfelijkheid geeft het menselijke Griekse voedsel niet, maar het houdt wel jong. Niet alleen om zijn gezonde bereidingswijze zonder vet, maar ook omdat het met vrolijkheid geserveerd dient te worden als een godenmaaltijd. Met een glas fonkelende wijn uiteraard. Zo heeft de God Dionysos het voorgedaan. Maar ook met evenveel muziek en dans als destijds op de Olympus. De familie Poursanidis wil die traditie in ere houden, aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Vandaar dat het restaurant de naam Sirtaki heeft gekregen.
Restaurant Sirtaki te Sint-Niklaas Grieks restaurant Restaurant Sirtaki te Sint-Niklaas.
Griekse Restaurants NL. De Griekse Gids Griekse restaurants in Belgiƫ Sint-Niklaas Restaurant Sirtaki te Sint-Niklaas. Grieks restaurant Restaurant Sirtaki. Onze-Lieve-Vrouwplein 2, 9100 Sint-Niklaas. Tel: 03 777 61 02. Toelichting: Griekse Specialiteiten Restaurant. Plattegrond Sint-Niklaas: Waar ligt Restaurant Restaurant Sirtaki? De interactieve kaart.

Contacteer ons