Op zoek naar griekse sirtaki?

 
griekse sirtaki
Grieks restaurant Sirtaki Oosterhout.
De wens van de familie Poursanidis is om het restaurant te laten voortbestaan door de familie, die haar gasten, jong en oud, elke dag liefdevol wil laten genieten van de Griekse keuken. Meer over het griekse restaurant in Oosterhout Bekijk onze menukaart Openingstijden.
SEO
Grieks Restaurant Sirtaki Oldenzaal.
Ons restaurant staat voor gezelligheid met een intieme sfeer die wordt opgeluisterd door Griekse muziek en de beste bediening die u zich kunt wensen. Ook voor catering of feesten en partijen ben u bij Sirtaki aan het juiste culinaire adres.
SEO Page Optimizer France
Grieks Reizigersbeoordelingen Sirtaki TripAdvisor.
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 1 2 3 4 8. Lijst wordt bijgewerkt. Reizigers die Sirtaki bekeken, bekeken ook. Grand Cafe De Dominee. Griekse Specialiteiten Restaurant Rhodos. Alle restaurants in Oldenzaal 44. In Sirtaki geweest?
snel geld lenen
Spuistraatfeest 2015: De Sirtaki bij restaurant Grekas YouTube.
Gepubliceerd op 5 jul. Sirtaki in Amsterdam Copyright Peter Eijking. De Sirtaki bij een Grieks restaurant aan het Singel in Amsterdam tijdens het Spuistraatfeest 2015. Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld.
Sirtaki Wikipedia.
Mensen dansen de Sirtaki, als onderdeel van een flashmob tijdens het Accroche-Curs festival. De Sirtaki of syrtaki Grieks: kleine" Syrtos" is een van oorsprong Griekse dans. Het is echter geen traditionele volksdans, maar een mengeling van snelle en langzame versies van de Hassapikos.
Sirtaki Grieks genieten.
Ons personeel staat altijd voor u klaar, en we streven er naar om de authentieke Griekse sfeer in ons restaurant te creëren. Om deze Griekse sfeer te creëren hebben wij bijvoorbeeld regelmatig Griekse live muziek. Sirtaki heeft twee vestigingen, in Nijverdal en in Haaksbergen.
Sirtaki.
U bevindt zich hier.: De Sirtaki is een populaire Griekse dans, ontworpen door Giorgos Provias voor de film Zorba de Griek 1964. Het is dus geen traditionele volksdans, maar een mix van bestaande en vereenvoudigde hasapiko dansen. De muziek is van Míkis Theodorakis.
Sirtaki Tilburg openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
Grieks specialiteitenrestaurant Sirtaki is gevestigd in het centrum van Tilburg, tegenover het centraal station. Het restaurant is in 1982 geopend en wordt tot op de dag van vandaag met veel passie gerund door de familie Poursanidis. Het restaurant heeft een kenmerkend Griekse sfeer en biedt plaats voor circa 170 gasten.
Sirtaki Grieks Restaurant Zeist Griekse Specialiteiten Grieks Restaurant Zeist.
De Griekse specialiteiten die dagelijks vers voor u worden gemaakt in eigen keuken geven u samen met de het Griekse interieur een echte Griekse beleving hier midden in Zeist. De eigenaars verwelkomen u graag in Sirtaki met een glaasje Ouzo.
Sirtaki te Zwolle Grieks restaurant Sirtaki te Zwolle.
De Griekse Gids Griekse restaurants in Nederland Zwolle Sirtaki te Zwolle. Grieks restaurant Sirtaki. Melkmarkt 44, 8011 ME Zwolle. Tel: 038 422 39 94. Toelichting: Griekse Specialiteiten Restaurant. Openingstijden: Maandag t/m Zaterdag 17.00 22.00 uur. Zondag van 16.00 tot 21.00 uur.
Trio Hellenique Dans van Zorba Sirtaki 1965 YouTube.
Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. De Postkoets, de Selvera's' Duur: 245. Jan Wieling 1.043.180 weergaven. 50 video's' Alles afspelen. Mix Trio Hellenique Dans van Zorba Sirtaki 1965 YouTube.
Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Openingstijden Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Prior van Milstraat.
Griekse live-muziek, bedrijfs en familiefeesten organiseren, uw catering door ons laten verzorgen! Wij hopen u in ons gastvriendelijke restaurant te mogen verwelkomen en u een heerlijke en gezellige avond te mogen verzorgen. Meer Restaurants in de buurt. Deze Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki vestiging gesloten?

Contacteer ons