Meer resultaten voor sirtaki restaurant

 
sirtaki restaurant
Sirtaki in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Sirtaki. Een dansje op z'n' Grieks. De naam Sirtaki is afkomstig van de Griekse dans die in 1964 werd bedacht voor de film Zorba the Greek. Al tientallen jaren staat het bevlogen team voor je klaar en trakteert je op een hoofdgerecht als je jarig bent!
analysis
Grieks restaurant Sirtaki Valkenswaard Reizigersbeoordelingen Sirtaki TripAdvisor.
Grieks restaurant Sirtaki Valkenswaard. Geweldig gezellig restaurant waar je voor een betaalbare prijs heerlijk kunt eten. Er wordt meegedacht in voor hoofd en nagerecht, ook als het niet op de kaart staat. Datum van bezoek: september 2017. Stel ANDREBROM een vraag over Sirtaki.
https://www.eurotracs.com/
Grieks Restaurant Sirtaki Oss authentieke Griekse gerechten Grieks, Steaks, Kip bestellen.
GRIEKS RESTAURANT SIRTAKI OSS authentieke Griekse gerechten. Online eten bestellen. Bij een bestelling vanaf 40 ontvangt u gratis een flesje witte of rode wijn 750ml. 1350, Gyros Gyros met tzatziki. 1700, Mix Grill Mix van gyros, souzouki, souvlaki en kipfilet met tzatziki.
persoonlijke lening
Sirtaki te Maastricht Grieks restaurant Sirtaki te Maastricht.
Heel erg vreemd maar Sirtaki is er niet meer naar verluid speelde er vreemde praktijken af wij, vonden het eten ook erg achteruit was gegaan vers was de groente niet meer het vlees een hele rare bijsmaakgelukkig, hebben wij de echte beste Grieks restaurant gevonden ODYSEA Hoogbrugstraat 19 Maastricht Opmerking GriekseGids: Restaurant Sirtaki is obergenomen door een nieuwe eigenaar en zal binnenkort opnieuw haar deuren openen.
Grieks restaurant Sirtaki Oss Grieks, Steaks, Kip eten bestellen Thuisbezorgd.nl.
Grieks restaurant Sirtaki. Waar wil je eten bestellen? Vind restaurants bij jou in de buurt. Vul je straatnaam of postcode in.: Grieks restaurant Sirtaki. Bij een bestelling vanaf 40 ontvangt u gratis een flesje witte of rode wijn 750ml. Mix van gyros, souzouki, souvlaki en kipfilet met tzatziki.
Home.
Grieks Restaurant Sirtaki is inmiddels al een begrip in Maastricht en omstreken. Het restaurant dat haar deuren enkele jaren geleden opende in het Maastrichtse centrum wordt gekenmerkt door een uitstekende keuken, vriendelijk en uiterst bekwaam bedieningspersoneel evenals een ervaren keukenstaf.
Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Openingstijden Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Prior van Milstraat.
Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki. Openingstijden Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Prior van Milstraat 1 in Uden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Prior van Milstraat in Uden.
Grieks restaurant in het hartje van Oss.
Zin om vanavond rustig thuis te blijven maar toch wilt u lekker dineren zo als in de restaurant. Sirtaki staat voor Passie en dat proeft u. Welkom bij Sirtaki. In het hartje van Oss op de hoek van de Houtstraat en Molenstraat heten wij u welkom bij Eetcafé Restaurant Sirtaki.
Grieks Restaurant Sirtaki Uit eten in Valkenswaard.
Grieks Restaurant Sirtaki in Valkenswaard begroet iedere gast met een glaasje Ouzo. Uw gastheren, de families Ioannidis en Kotsamechtaroglou met hun jarenlange ervaring en hun team heten u van harte welkom in een gemoedelijke, bourgondische en toch altijd gezellige Griekse sfeer.
Grieks restaurant Sirtaki Sirtaki.
Grieks restaurant Sirtaki. Sirtaki is de naam van een Griekse dans. Een dans dat al eeuwen geleden door de Griekse goden werd gedanst om indruk te maken op Aphrodit. Ons Griekse specialiteiten restaurant begroet iedere gast met een gratis ouzo.
Reserveer een tafel bij Restaurant Sirtaki in Tilburg.
Met warme groeten, Louis Patty van Eeten. Jan Hermans 14-12-2012 Geverifieerd. gisteren met 10 personen gegeten bij Sirtaki, goede en spontane ontvangst met een glaasje uzo. Sfeervol restaurant en een vriendelijke bediening, In algemene zin een prima rastaurant tegen een redelijke prijs.
Sirtaki in Venray Eet.nu.
Vind dit leuk Reageer. Foeken op 24 oktober 2007. Sirtaki is een gezellig restaurant waar je met je vrienden goedkoop en lekker kunt eten. Als student zijnde heb je niet al te veel geld, maar hier benut je je geld super.

Contacteer ons