Op zoek naar grieks eten maastricht?

 
grieks eten maastricht
De 10 beste Griekse restaurants in Maastricht TripAdvisor.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Maastricht als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 10 resultaten. Vis en zeevruchten Mediterraan Europees Grieks Geschikt voor vegetariërs. Super lekker eten 28/10/2018. The best ever 15/10/2018. 2 van 10 resultaten.
pizza bestellen maastricht
Grieks Restaurant Maastricht Antonis.
koelkast
Ellinikon.
Authentiek Grieks Restaurant. Ons restaurant garandeert. Wij zijn een Grieks restaurant met authentieke specialiteiten die met hart en ziel door onze chefs bereid worden. Alle gerechten worden iedere dag met verse producten bereid zodat we altijd topkwaliteit voor onze gasten kunnen waarborgen.
verklikker
Restaurant Homepage Ouzeri Omega Maastricht.
Sint Pieterskade 6, 6211 JV MAASTRICHT. U kunt hier genieten van heel veel soorten MEZES Griekse tapas, ouzo, wijn bier, koffie en nog veel meer lekkere dingen. Een ouzeri is een Griekse meze-tapas bar, waar van oudsher de Grieken urenlang bijpraten of discussiëren.
incassobureau no cure no pay
Griekse restaurants in Maastricht Eet.nu.
Waar heb je zin in? Griekse restaurants in Maastricht. Alle Griekse restaurants in Maastricht. Uit eten in Maastricht? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
kroonluchter
Home.
U wilt graag lekker grieks eten en onze specialiteiten proeven? Dan verheugen wij ons op uw bezoek in Grieks specialiteiten restaurant Sirtaki. Laat u verwennen en geniet van de Griekse ambience in het centrum van Maastricht. Wij zullen er alles aan doen, zodat U een interressant verblijf zult hebben.
Restaurant Kreta.
Griekenland culinair beleven bij restaurant Kreta in hartje Maastricht. Wij zijn weer geopend, onze nieuwe locatie is dorpstraat 2, 6227 BN Maastricht. wij zijn gesloten van 9 juli t/m 26 juli. wilt u alvast reserveren info@kretamaastricht.nl. Grieks Restaurant Kreta. Sint Bernardusstraat 4b.
Elia Maastricht Online bestellen!
250, bezorgkosten, en bezorgen we gratis v.a. Een paar woorden over Grieks restaurant Maastricht Elia en haar rol van de Oudheid tot de dag van vandaag. Deze heilige boom van overvloed wordt beschouwd als een bron van gezondheid en het leven volgens de Griekse mythologie.
Sirtaki te Maastricht Grieks restaurant Sirtaki te Maastricht.
Heel erg vreemd maar Sirtaki is er niet meer naar verluid speelde er vreemde praktijken af wij, vonden het eten ook erg achteruit was gegaan vers was de groente niet meer het vlees een hele rare bijsmaakgelukkig, hebben wij de echte beste Grieks restaurant gevonden ODYSEA Hoogbrugstraat 19 Maastricht Opmerking GriekseGids: Restaurant Sirtaki is obergenomen door een nieuwe eigenaar en zal binnenkort opnieuw haar deuren openen.
Home Grieks restaurant Martinos Maastricht.
Brusselseweg 243, Maastricht. Tel 043-343 43 77. We bezorgen ook aan huis. tussen 1600u: en 2400u.: Genieten in Griekse sfeer. Kom genieten van de huiselijke en typisch Griekse. De Grieken staan erom bekend. Hun maaltijd is dé gelegenheid om zich te omringen met goede vrienden, familie of liefst beide. Elke gelegenheid wordt hiervoor benut, want eten is om te genieten en niet alleen voor de voeding.Eten en drinken betekent met volle teugen genieten van de gezelligheid; praten met tafelgenoten in een aangename sfeer met prettige muziek. HET MARTINIOS TEAM. We hebben ook een feestzaal ter beschikking voor recepties, bruiloften, en koffietafels. Onze catering verzorgt tevens uw buffet of Grieks diner ter plaatse.

Contacteer ons