Meer resultaten voor grieks eten afhalen

 
grieks eten afhalen
Grieks eten bestellen.
Hierdoor heeft iedereen genoeg te eten, of je nu met zn tweeën of een heel gezin eet! Grieks bestellen bij Thuisbezorgd.nl. Grieks bestellen is heel makkelijk bij ons: je zoekt een bezorgrestaurant uit, je bestelt een gerecht en betaalt online.
cursus grieks
Afhalen.
Wilt u genieten van onze heerlijke Grieks keuken bij u thuis, dan kunt u naast het dineren in ons restaurant, uw eten ook afhalen. Met onze uitgebreide menukaart en wijnkaart heeft u een ruime keus aan Grieks eten en wijnen.
vertalen nederlands grieks
Grieks afhaalcentrum Nefeli voor authentieke griekse maaltijden, barbecue en buffet Papendrecht.
Van heinde en verre komen mensen voor authentiek Grieks eten langs in Papendrecht voor giros, souvlaki, souzoukaki, paidakia, taramasalade, tzatziki, baklawa en overige heerlijkheden om thuis op te eten en de griekse sfeer in huis te halen. Op de website kunt u meer informatie vinden over het afhaalrestaurant, de griekse buffetten van Nefeli en de zomerse barbecue mogelijkheden. Ook openingstijden en contact gegevens treft u hier aan. Alle medewerkers van Nefeli helpen u graag verder wanneer u uw maaltijd komt afhalen of wanneer u meer wilt weten over Nefelis overige diensten.
frost
Mykonos Grieks Specialiteiten Restaurant de Griek Lisse, Bollenstreek, Zuid-Holland.
Wegens groot succes is het van belang om van te voren te reserveren met vermelding dat u Tapas wilt eten. Wij willen uiteraard onze gasten niet teleurstellen. In ons restaurant waant u zich direct in Griekse sferen en kunt u genieten van al het heerlijks wij u te bieden hebben. Bij deze uitgebreide keuze aan gerechten hebben wij uiteraard bijpassende rode en witte wijnen uit Griekenland, die u kunt bekijken op de wijnkaart. Uw bezoek zal beginnen met een glaasje ouzo, een traditioneel Grieks drankje u aangeboden door het huis, kalo" orexi" eet smakelijk. Wilt u thuis genieten van de Griekse keuken van Mykonos dan kunt u uw lievelingsgerecht ook afhalen.
woning ontruimen
Grieks restaurant Irodion T: 0162-436115 Afhalen Catering.
Bezorgen: Irodion Oosterhout bezorgt niet bij u thuis. Nagenoeg alle gerechten van de menukaart kunnen ook besteld worden om mee te nemen. Bestellingen in het restaurant worden zo spoedig mogelijk gemaakt. Bij afhalen ontvangt u 10% korting op de rekening.
Bezorgen Grieks restaurant Marathon Leidschendam.
Grieks Restaurant Marathon biedt haar klanten ook aan om de Griekse lunch, het Griekse pitabroodje of de Griekse maaltijd af te halen bij het restaurant zelf. En Grieks eten afhalen bij Grieks Restaurant Marathon is 10% korting op de bestelling m.u.v.
Afhalen Grieks Restaurant Akropolis.
Op maandagen zijn wij gesloten m.u.v. Afhalen behoort tot de mogelijkheden. U kunt gerechten ook zelf afhalen.: U komt naar het restaurant. Kijkt onder het genot van een Ouzo naar de meeneem menukaart. U bestelt Uw gerechten. Meestal bedraagt de wachttijd 15 tot 20 minuten.
Grieks restaurant Taverna Nikos Mierlo.
Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag en feestdagen vanaf 17.00 uur. Tevens kunt u op die dagen bij ons afhalen en bezorgen wij vanaf 20, tot 2000: uur in Mierlo, Brandevoort en Mierlo t Hout. Een tafel reserveren? Bel: 0492 66 49 68. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant! PROEVERIJ 7-gangen met 3 voor en 3 hoofdgerechtjes en proeverij dessert 2650., Steeds wisselende proeverij alleen per tafel te bestellen. Een leuke reis door de Griekse keuken met steeds wisselende kleine gerechtjes verdeeld over 7 gangen. Voor 10 piek naar de Griek! Voor meer informatie klik hier. Wij serveren à la carte maar ook gaat het 3 gangenkeuze lentemenu met de Paasdagen van start. Weer keuze uit heerlijke voor, hoofd en nagerechtjes. Daarnaast natuurlijk een feestelijke proeverij met 7 gangen! U kunt ook glutenvrij bij ons eten!
Home Grieks restaurant Eleni Wassenaar.
Wij van Grieks Restaurant Eleni nodigen u uit om eens te komen kijken in het ons restaurant. Natuurlijk kunt u ook, zoals u van ons gewend bent, uw maaltijd bij ons afhalen om thuis van te genieten. Liever thuis genieten van Grieks eten?

Contacteer ons