Zoeken naar onbeperkt grieks eten

 
onbeperkt grieks eten
Home Rhodos.
Onder het genot van de overheerlijke OUZO, de welbekende Griekse hapjes MEZES en de BOUZOUKI Grieks snaarinstrument beleeft u een avond bij ons die u niet zult vergeten! Ons restaurant leent zich uitstekend voor feestjes en grotere groepen. Neemt u hiervoor tijdig contact met ons op.
SEO bureau
Grieks specialiteiten restaurant Mykonos Gouda.
En last but not leasthet, heerlijke eten dat zo goed past bij alles waar Griekenland voor staat. Op onze kaart staan vele griekse gerechten en wijnen vermeld. Bezoekers van Griekenland zullen dan ook ongetwijfeld gerechten herkennen waar zij toentertijd van genoten hebben. Wij kunnen u verzekeren dat zij in ons restaurant even goed zullen smaken als op uw griekse vakantieadres. Om u in de echte griekse stemming te brengen is de ambiance puur grieks evenals de muziek. Daarbij zijn onze koks echte grieken die hun vak verstaan. Dit alles tezamen garandeert een plezierige en smakelijke avond. U kunt ookthuis genieten van onze gerechten en wijnen. Naast het afhalen verzorgen we ook de catering voor uw bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw feestje bij ons in het restaurant. te vieren voor groepen tot 80 personen.Wij beschikken over een2e verdieping in het restaurantwaar uw ongestoord kunt genieten van uw avond met uw gezelschap. Grieks restaurant MYKONOS is sinds 1986 gevestigd in de historische binnenstad van Gouda. Met pinksteren zijn wij beide dagen OPEN! Geniet van dinsdag t/m donderdag van onbeperkt griekse tapas.
strijkapplicaties
Stap eens binnen bij Odysseas Onbeperkt tapas eten in sfeervol Grieks restaurant Rodi.
Onbeperkt tapas eten in sfeervol Grieks restaurant. Thanassis Bastas heet iedereen van harte welkom en kookt heerlijke gerechten voor zijn klanten. MEDEMBLIK Thanassis Bastas is sinds 1 april 2007 eigenaar van zijn restaurant Odysseas in Medemblik. De Griek opende op dat moment zijn derde zaak in Nederland.
salontafel
Grieks restaurant Nieuwegein Minos Pallas.
Eenmaal hier geweest en u zult voor altijd de weg weten. In een sfeervol romantisch restaurant, maakt u een culinaire ontdekkingsreis; eten en sfeer zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. De mythologische koning Minos was de oudste zoon van de Griekse oppergod Zeus. Minos liet een prachtig paleis bouwen in Knossos, een stad op het eiland Kreta. Daar kunt u nog steeds de overblijfselen van dit indrukwekkende paleis bewonderen. De invloed van Minos was zo groot dat zijn naam verbonden werd aan de Minoïsche beschaving die duurde van 2600 tot 1100 voor Christus. Ontdek de kaart. Ontdek de kaart. Restaurant Minos Pallas laat u cullinaire grieks proeven.
rollator consumentenbond
Heerlijk authentiek Grieks eten in Dordrecht.
Heerlijk authentiek Grieks eten bij Restaurant De Grote Griek Dordrecht. Traditionele Griekse gerechten en culinaire verrassingen vullen de menukaart van het mediterrane restaurant De Grote Griek in Dordrecht. U bent welkom in ons restaurant voor een heerlijk diner of voor speciale gelegenheden. Bezorgen of afhalen? U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven of via Thuisbezorgd.nl. Komt u afhalen? Dan heeft u 10% korting! Woensdag is het Familiedag! Alle kinderen tot 12 jaar krijgen gratis een kindermenu. Wij hebben een speciale kinderkamer en ook is ons restaurant rolstoel toegankelijk. Mezedes, Griekse tapas! Onbeperkt voor een vast bedrag uw favoriete hapjes samenstellen in meerdere rondes.
Mezedes tapas Grieks restaurant RhodosGrieks restaurant Rhodos.
Voor slechts 2195, per persoon kun je bij Rhodos onbeperkt mezedes eten. Je hebt de keuze uit 45 Griekse hapjes, waaronder salades, vis, vlees, vegetarische gerechten én desserts. De mezedes zijn niet tijdgebonden, dus geniet zolang je wil! Kinderen tot 12 jaar 1195., Geldig van zondag t/m donderdag. Prijs is exclusief drank. Niet geldig op feestdagen. Niet geldig in combinatie met andere acties. Minimaal 1 drank consumptie per persoon. Maximaal kunnen er 3 gerechten per persoon per keer besteld worden. Verspilling wordt niet gewaardeerd, daarom brengen wij 200, in rekening per niet genuttigd gerechtje. Maximaal 8 personen per groep. Alleen mogelijk indien iedereen aan een tafel voor het mezedes menu kiest. Niet geldig op het terras. Maak een reservering. Maak een reservering bij restaurant Rhodos. Restaurant Rhodos bevindt zich in het historische hart van Utrecht. De bijbehorende werfkelder, waar in de jaren zestig de fameuze jazzclub Persepolis gevestigd was, is recentelijk geheel opnieuw ingericht. We zien u graag terug bij Rhodos. De welkomstouzo staat reeds gekoeld: Jamas! Grieks restaurant Rhodos.
Griek restaurant Corfu Utrecht.
Grieks restaurant Corfu. In de media. Maak een Reservering. Maak een Reservering. Maak een Reservering. Maak een Reservering. Maak een Reservering. Restaurant Corfu ligt in het centrum van Utrecht op een steenworp afstand van de Domtoren. Binnen, op het terras of bij de opengeschoven puien kunt u er altijd heerlijk eten.
Home Rhodos.
Ons doel is u te laten kennismaken met de pure Griekse keuken. Onze kaart bevat dan ook tal van traditionele gerechten ui de verschillende provincie van Griekenland. Naast ons á la cartè menu kunt u ook onbeperkt genieten van onze heerlijke Griekse tapas.
Restaurant Delphi.
Welkom bij Grieks Specialiteiten Restaurant Delphi. In ons restaurant maakt u kennis met het authenthieke smaak van het griekse eten. Een avond Delphi, is een avond Griekenland. Al meer dan 38 jaar weten onze klanten de Gravinnesteeg te vinden als ze.
Pallas Athene Home.
Welkom bij Pallas Athene, een authentiek Grieks restaurant, sinds 1991 gevestigd op het gezellige horecaplein De Hof in het historisch hartje van Amersfoort! Geniet van de hartverwarmende mediterrane gastvrijheid, de met zorg gemaakte gerechten en het uitgebreide wijnassortiment. Kostas Georgiadis, eigenaar van Pallas Athene heeft de doelstelling u met zijn voltallige team een speciale avond te bezorgen. Het zal u niet verbazen. eten neemt bij ons, Grieken, een belangrijke plaats in.
Griekse Tapas Mezedes / Mezzedes bij Grieks Restaurant Apollo in Kijkduin te Den Haag RestaurantApollo.nl.
Bij Grieks Restaurant Apollo in Kijkduin te Den Haag kunt u onbeperkt All You Can Eat genieten van onze heerlijke Griekse tapas Mezedes / Mezzedes. In in de wintermaanden kunt u van dinsdag tot en met donderdag genieten van onze Griekse Tapas / ALL YOU CAN EAT. In Griekenland worden Griekse Tapas mezedes/ mezzedes genoemd. Een meze is een klein hapje, dat in combinatie met andere mezedes wordt gegeten. Deze verschillende gerechtjes feta, vis, vlees en groente worden op kleine schaaltjes geserveerd en worden met elkaar gedeeld. Hierdoor kunt u genieten van een grote variatie aan Griekse specialiteiten en proeft u alle smaken die de Griekse keuken rijk is. Om de smaak en de gezellige sfeer nog meer aan te vullen is de raki of de ouzo een aanrader. Uiteraard kunt u ook kiezen uit onze speciaal geselecteerde Griekse wijnen. Wij hebben maar liefst 20 soorten wijn in huis waarvan 13 open wijnen. Zo kunt u onder het genot van een hapje en drankje de Griekse sfeer met uw vrienden en familie delen. GRIEKS ETEN AFHALEN IN DEN HAAG / KIJKDUIN?
Onbeperkt Grieks Diner 1980, pp Mythos Grieks Restaurant te Someren-EindMythos Grieks Restaurant te Someren-Eind.
Thuis Grieks eten. Thuis Grieks eten op zijn best, voor 10 euro. Rijk en geweldig menu: 3-gangen mezedes diner 1950, pp. Midweek: 1225, pp. Midweek menu: 3-gangendiner 1225, pp. Top Hoofdgerechten 10. Thuisblijven is duurder: Top Hoofdgerechten voor 10 euro. Onbeperkt Grieks Diner 1980, pp.

Contacteer ons