Zoeken naar restaurant kampen

 
restaurant kampen
De 10 beste restaurants in Kampen TripAdvisor.
Sfeervolle kleine hap 14/03/2018. 23 van 41 Restaurants in Kampen. 24 van 41 Restaurants in Kampen. Een gezellig onderkomen 16/07/2018. Een topper voor een vriendelijke p 14/03/2018. Restaurant Bella Italia. 25 van 41 Restaurants in Kampen. 26 van 41 Restaurants in Kampen.
makelaar kampen
Home De Bottermarck.
In december 2005 hebben wij onze droom gerealiseerd, het overnemen van Restaurant De Bottermarck in Kampen, gelegen aan een typisch Anton Pieck pleintje in de binnenstad van deze voormalige Hanzestad Kampen. Wij hopen u te mogen begroeten in ons restaurant waarbij u kunt lunchen, dineren, vergaderen, high tea-en of een speciale avond willen organiseren met workshops of andere persoonlijke wensen.
makelaar kampen
Lekker eten in Kampen Visit Hanzesteden.
Wie de streek wil proeven, schuift in Kampen aan bij restaurant Hendrick. Hier wordt gekookt met producten van het seizoen, veelal afkomstig uit de IJsseldelta. De menukaart bestaat uit een variatie van vlees, vis en vegetarische gerechten. Kun je niet kiezen?
makelaar kampen
Restaurant in Kampen, De Vier Jaargetijden Kampen.
Welkom bij restaurant de Vier. Wilt u heerlijk dineren en genieten van het uitzicht over de ijssel? Vanaf 1200: uur serveren wij van de lunchkaart verse soepen, belegde broodjes, diverse salades, eiergerechten en een warme lunch. Vanaf 17.00 uur kunt u genieten van onze gerechten van de dinerkaart en onze seizoensmenu's. Reserveer snel een tafel. Alvast tot ziens in ons mooie Kampen.
makelaar kampen
Home Herberg de Bonte Os.
De lekkerste biefstuk van Kampen en omgeving. Probeer het snel. Welkom bij de Bonte Os. Je hebt geen reden nodig om biefstuk te eten.Alleen een plek waar hij goed klaargemaakt wordt. Herberg de Bonte Os, Het bruine steakcafé aan de voet van de Nieuwe Toren in Kampen.
makelaar kampen
Restaurants in Kampen Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Kampen, Overijssel. Alle restaurants in Kampen. Lekker uit eten in een restaurant in Kampen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
makelaar kampen
De Stadsherberg Kampen.
geopend vanaf 1530: uur. De Stadsherberg Kampen. 8261 AE Kampen. 038 458 28 68. tel: 038 458 28 68. Copyright De Stadsherberg kampen. Keuze uit bruin of wit. Buffelmozzarella, tomaat, pesto, olijfolie en zeezout. Rode ui, kappertjes, augurk, zeezout en mosterd-dillesaus.
makelaar kampen
Home De Bastaard.
Welkom in De Bastaard, welkom in Kampen! Wij heten U welkom in ons restaurant voor een gezellige avond uit. Wegens toenemende belangstelling van onze gasten en om teleurstellingen te voorkomen werken wij vanaf heden op vrijdag en zaterdag in twee lichtingen.
makelaar kampen
Restaurants in Kampen IENS.
Eetcafe de Moriaan. Boven Nieuwstraat 113 8261 HC Kampen 0.17km. Nog geen foto. Geerstraat 14 8261 HM Kampen 0.15km. Nog geen foto. Oudestraat 137A 8261 CK Kampen 0.28km. Nog geen foto. Restaurant De Camper-Burger. Broederstraat 17 8261 GN Kampen 0.22km.
makelaar kampen
Het specialiteitenrestaurant in Kampen Restaurant Bij Alex.
In 1958 is de bouw gestart van het huidige pand en het restaurant opende zijn deuren als cafe-biljard. Met de jaren ging men er ook eten verkopen en in 1996 werd het een specialiteitenrestaurant. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. De producten waar mee gewerkt wordt zijn zoveel mogelijk lokale en bio, of ecologische ingrediënten. Zo is het brood afkomstig van echte bakker René Vermeij, de groente komt uit IJsselmuiden en de rundvlees producten zijn van het vechtdal rund. De koffie en thee die wordt geserveerd is van de Eenhoorn uit Kampen.
Restaurant De Vijfsprong Een restaurant midden in het oude centrum van Kampen.
Op de hoogte blijven van onze nieuwe menukaart en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Volg ons op Social Media. Restaurant De Vijfsprong. 038 33 37 158. Copyright 2018 De Vijfsprong Deze website is ontwikkeld door BS Media internetmarketing.
Dit zijn de leukste restaurants en beste plekjes in Kampen.
Wij gingen voor je op zoek naar de beste plekjes voor een hapje en een drankje. Dit zijn de beste hotspots en leukste plekjes van Kampen! De leukste cafes en beste restaurants van Kampen. Op zoek naar een een frisse en inspirerende lunch of diner-plek?

Contacteer ons